SOCIALVIDEOSTUDIO

SHH Productions

Wilhelminakade 147

3072AP ROTTERDAM

(+31) (0)10-4134579

tv@studiohogeheren.nl

© 2019 | SHH PRODUCTIONS

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

Op deze pagina lees je alles over de standaard services die wij jou kunnen bieden. Samenwerken met ons levert jou als influencer, naast het gebruik van onze technische middelen en content creatie diensten, ook veel voordelen op in de ontwikkeling van jouw business. Door onze achtergrond als hofleveranciers van formats voor o.a. RTL hebben wij veel contact met het Nederlandse bedrijfsleven en ervaring in het sluiten van sponsored content contracten. Profiteer van deze kennis en ervaring.

CONNECTIE MET

ADVERTEERDERS

ERVAREN IN CONTRACTMANAGEMENT

ERVAREN MET

BRANDED CONTENT

ONZE SERVICES

Ons ervaren team van professionals zorgt voor het perfecte plaatje, goede belichting en het geluid. Ook kunnen wij jou assisteren bij het creëren van een fysiek decor of een digitaal decor als je kiest voor het gebruik van een green screen. Ook aan de creatieve kant kunnen wij je helpen met het uitdenken, uitschrijven en produceren van een format voor jou. Zo kan jij je volledig richten op jouw verhaal en het bereiken van jouw volgers of klanten. Bekijk hier alle diensten die wij kunnen leveren. 

HALVE DAG

Neem vier uur lang jouw social video's op in onze tv-studio. Hierbij mag jij gebruik maken van onze green screen en de aanwezige professionele belichting (we helpen je bij het stellen of verplaatsen). Ook zijn er diverse decor elementen voorhanden zoals desks en een TFT. Bij deze optie film jij met eigen apparatuur en neem jij zelf het geluid op in de studio.

Tarief:

EUR 300,-

SOCIAL VIDEO STUDIO 4HR

HELE DAG 

Onze tv-studio is acht uur lang beschikbaar voor de opnames van jouw social video's. Gebruik de green screen en aanwezige professionele belichting (we helpen je bij het stellen). Ook zijn er diverse decor elementen voorhanden zijn zoals desks en een TFT. Bij deze optie film jij met eigen apparatuur en neem jij zelf het geluid op in de studio.

Tarief:

EUR 450,-

SOCIAL VIDEO STUDIO 8HR

HELE DAG (8 uur)

Onze Erasmus studio, met live view op de Erasmusbrug en Rotterdam Centrum wordt omgebouwd tot studio voor bijv. een zakelijke talkshow of serie interviews. Dit is inclusief professionele belichting die wij voor jou plaatsen. We gaan uit van twee ervaren cameramensen, twee bemande HD camera's en 3 zendersets. Meer op aanvraag. Een ervaren regisseur uit de tv-wereld zorgt voor het perfecte plaatje en consistentie in de opnames. Exclusief montage..

Tarief:

EUR 2.050,-

ERASMUS STUDIO FULL SERVICE

PER DAG (8 UUR)

Ervaren cameraman inclusief het gebruik van een professionele HD/4K Sony camera en 1x een zenderset (microfoon). Meer is mogelijk op aanvraag.. Opnames kunnen ook op jouw eigen locatie of bij jouw bedrijf plaatsvinden. In dat geval komen er reis- en parkeerkosten bij. Exclusief montage.

Tarief:

EUR 650,-

CAMERAWERK

HELE DAG 

Schitter een dag lang in onze tv-studio zonder je druk te hoeven maken om het camerawerk. Een ervaren cameraman zorgt voor het perfecte plaatje en geluid met een HD/4K camera en één zenderset (microfoon). Meer op aanvraag. Maak gebruik van de aanwezige professionele belichting (we helpen je bij het stellen). Ook zijn er diverse decor elementen voorhanden plus een green screen. 

Tarief:

EUR 850,-

SOCIAL VIDEO STUDIO 8HR

MET CAMERAWERK

HALVE DAG (4 UUR)

Productfotografie, portretfotografie of glamour fotografie kun je gelijk laten maken in de professionele fotostudio van Studio Hoge Heren (het moederbedrijf van socialvideostudio). Foto's worden altijd in de hoogst haalbare resolutie gemaakt. Tarief is inclusief nabewerking en digitale levering zonder watermerken. Tarief geldig in combinatie met boeking voor video.

Tarief:

EUR 750,-

FOTOGRAAF EN FOTOSTUDIO

PER DAG (8 UUR)

Als jij voor het monteren van jouw content productie gebruik wilt maken van één van onze ervaren televisie editors, dan kan dat! Je kunt bijzitten (of regisseren) bij de montage door plaats te nemen in een van onze montage suites. Eenvoudige titels of graphics aanbrengen is geen enkel probleem.

Tarief:

EUR 350,-

SOCIAL CONTENT EDITOR

HELE DAG 

Onze tv-studio is een dag lang voor jou. Je kunt gebruik maken van aanwezige professionele belichting (we helpen je bij het stellen) en de diverse decor elementen die voorhanden zijn zoals desks en sokkels. Deze studio is uitgerust met green screen. Ook dat mag je gebruiken. Wij doen het camerawerk voor jou. Wij regelen een ervaren cameraman plus HD/4K camera en één zenderset (microfoon). Meer op aanvraag. Een ervaren regisseur uit de tv-wereld coördineert jouw opnames.. Exclusief montage.

Tarief:

EUR 1.350,-

SOCIAL VIDEO STUDIO 8HR

FULL SERVICE

HALVE DAG (4 UUR)

Moet jij voor jouw video productie veel feitjes, weetjes, getallen of complete presentatie teksten kunnen oplepelen? Dan biedt het gebruik van een autocue uitkomst. De tekst wordt door middel van een spiegel voor de lens van de camera voor jouw neus geprojecteerd. Een autocue systeem moet worden voorbereid (met jouw teksten) en moet worden bediend door een operator van ons. 

Tarief:

EUR 225,-

AUTOCUE

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Iedere productie is uniek en er is zeer veel mogelijk (en aanwezig) qua decor, aanvullende apparatuur, mogelijke ondersteuning bij het redactionele of productionele stuk, enzovoort. Neem daarom bij belangstelling contact met ons op en bespreek jouw wensen. Ben jij veel van plan of voornemens om regelmatig terug te keren? Dan bespreken wij met jou interessante condities.