SOCIALVIDEOSTUDIO

SHH Productions

Wilhelminakade 147

3072AP ROTTERDAM

(+31) (0)10-4134579

tv@studiohogeheren.nl

© 2019 | SHH PRODUCTIONS

  • Social video studio NL

STUDIO VLOGGEN IS SOCIAL NARROW CASTING

Bijgewerkt: 5 jun 2019

De dagen dat vlogs alleen vanuit de hand of een selfiestick werden opgenomen zijn voorbij.Veel vloggers van het eerste uur maken inmiddels professionele videocontent die praktisch op tv uitgezonden zou kunnen worden. De kanalen waarop daadwerkelijk uitgezonden wordt zijn Instagram, Youtube en LinkedIn.


Influencen vanuit de studio kan gezien worden als social narrowcasting. Hierbij zend je als influencer specifieke informatie naar een specifieke doelgroep op een kanaal waar deze doelgroep het meest ontvankelijk is voor jouw videoboodschap. De boodschap is bedoeld voor een niche en wordt uitgezonden naar mensen die daar behoefte aan hebben.


Zo is het mogelijk om middels je eigen een corporate talkshow nog meer interactie te hebben met je doelgroep of volgers te bonden door hen uit te nodigen in de studio en het gesprek aan te gaan. Of je nou een Instagrammer bent die vooral consumenten als volgers heeft of dat je zakelijk influencer bent die vooral een zakelijke B2B markt wilt bereiken als zakelijk vlogger.

0 keer bekeken